Payday Loans

Netværksmøde om BØRNEfondens erfaringer med værdikæder i Vestafrika

Kom og hør hvordan BØRNEfonden arbejder for at sikre små-producenters inklusion i værdikæder og om hvilken rolle NGO'en kan spille i værdikædearbejdet.

Torsdag den 30. oktober kl. 15.30 til 17 er der møde om værdikæder. Denne gang er det Karin Wied Thomsen, der præsenterer BØRNEfondens erfaringer med værdikædearbejde i de vestafrikanske programlande.

BØRNEfonden arbejder med kvinder, der starter egen mikro-virksomhed i relation til forarbejdning og salg af afgrøder, såsom cassava, jordnødder og palmenødder. Træning, kvalitetssikring og facilitering af kontakt til andre værdikæde aktører er her nøgleord for BØRNEfondens indsats.

Samtidig arbejder BØRNEfonden særligt for at sikre unge på landet en god start på livet som selvstændige mikro-entreprenører, bl.a. med afsætning i dyreopdræt, honningproduktion o.lign. Her er det entreprenørskabstræning samt adgang til finansiering og services, der er i fokus.

Det bliver rigtig spændende og en meget relevant optakt til kurset "How to engage markets as part of your development strategies" som holdes i slutningen af november. Se længere nede i dette nyhedsbrev. Vel mødt, og kom gerne flere fra jeres organisation, så I bedre kan anvende det faglige input bagefter.

Mødet afholdes som sædvanligt hos BØRNEfonden, Otto Mønsteds Gade 5 – (lige overfor Politigården).
Du kan tilmelde dig hos Karin Wied Thomsen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.