Payday Loans

Links

Her kan du finde en samling af relevante links om mikrofinans.

Link til emneforslag om mikrofinans på Hjælpeforeningen for Somaliske Børn opfordrer studerende og forskere til at fortage en undersøgelse om mikrofinans i Somalia og du kan få mere information på DDRN Development Science Shop.

Link til Microfinance Research Blog. AHRC er et forskningsnetværk på tværs af faglige discipliner, der samles 5 gange om året med fokus på forskning i mikrofinans.

Link til UNCDF's internet-baserede undervisningsprogram indenfor mikrofinans.

Link til World Microfinance Forum. World Microfinance Forum søger at fremme inkluderende finansielle markeder og organiserer forskellige verdensomspændende konferencer ang. mikrofinans.

Microfinance Insights er et internationalt magasin, som behandler trends og analyserer forskellige emner i relation til mikrofinans ud fra en økonomisk og social vinkel.

MicroLINKS MicroLINKS er en hjemmeside under USAID, som giver information om impact af USAID støttede mikrofinansprogrammer.

Link til nyhedsportalen Common Dreams´ pressemeddelse med annoncering af 2011 State of the Microcredit Summit Campaign Report

Link til genfinance.info, hvor kønsforskeren Linda Mayoux publicerer materialer om mikrofinans i relation til kvinders empowerment.

Flere links til interessante hjemmesider er på vej...